Extra tocht voor hulphond voor Jenice

LET OP, VERDUBBELINGSAKTIE HEEFT DOEL BEREIKT, DONATIES WORDEN VANAF VRIJDAG 29 SEPTEMBER 2023 NIET MEER VERDUBBELD, ZIE VOOR MEER INFO: https://www.indeslagvan150.com/streefbedrag-hulphond-jenice-gehaald-extra-doneren-kan-nog-tot-maandag/

Zaterdag 30 september hopen we een extra tocht te rijden van ruim 100 kilometer. Met deze tocht willen we aandacht vragen én geld inzamelen voor de doneeractie van Jenice Bouman. “Op dit moment kan ik de deur niet uit. Het voelt heel onveilig om op straat te zijn, dus even naar de winkel gaan bijvoorbeeld, lukt niet. Mensen bezoeken is heel fijn, maar ik raak zo snel overprikkeld door geluiden, dat dat eigenlijk ook geen optie is”, aldus Jenice.

Jenice is als ehbo’er/verzorgster bij onze stichting betrokken. Met haar inzet heeft ze meegeholpen aan financiële middelen voor andere doelen, om andere mensen te helpen. Maar nu heeft Jenice zélf hulp nodig, in de vorm van een hulphond. “Een hulphond zal een maatje en steun zijn in stressvolle situaties, maar ook getraind worden om mij tijdig een melding van opbouwende spanning te geven. Een hulphond kan mijn wereld weer groter maken, maar een getrainde hulphond kost 37.000 euro.”

Voor het starten van het traject moet Jenice 2/3e deel van het bedrag hebben. Dan word er eerst gezocht naar een juist hondje waar ze dan een jaar mee moet gaan trainen. Want het hondje moet Jenice leren kennen en andersom en weten waar Jenice geholpen bij dient te worden. Wat zou het mooi zijn als het lukt om al snel het traject in gang te kunnen zetten ! Laten wij proberen om ook ons steentje daar aan bij te dragen.

We dragen Jenice een warm hart toe en hopen dat ze het traject met hulphond snel kan starten en dat we haar in de toekomst weer mogen verwelkomen in ons midden.

Donaties die binnenkomen via onze stichting zullen door de stichting worden verdubbeld(*) en als totaalbedrag gedoneerd worden aan de doneeractie van Jenice. Doneren kan via de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=5Xv4rNPFS4-iGAdz2VhyVg of scannen van onderstaande QR code met de foto(camera) functie van je telefoon.

Maar er kan uiteraard ook rechtstreeks gedoneerd worden: https://www.doneeractie.nl/hulphond-voor-jenice/-80913

Zie ook: https://www.bommelerwaardgids.nl/nieuws/algemeen/inzamelingsactie-voor-hulphond-voor-jenice/

* zover de stichting dit op verantwoorde wijze kan dragen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 reacties op Extra tocht voor hulphond voor Jenice

  1. Gea schreef:

    Ik heb gedoneerd en jullie veel succes op 30 september!!

  2. ada schreef:

    gedoneerd en heel veel succes een mooi initiatief 💪👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *