Streefbedrag hulphond Jenice gehaald, extra doneren kan nog tot maandag

We hebben geweldig nieuws. Reeds vandaag, 1 dag voor onze tocht voor de doneeractie van een hulphond voor Jenice, kunnen wij vanwege onze verdubbeling van donaties die via ons binnen zijn gekomen, haar streefbedrag volstorten. We zijn daar heel dankbaar voor en we hebben zojuist gedoneerd tot aan het streefbedrag van 37.000 euro.

Jenice heeft hiermee voldoende financiële draagkracht om over een voor haar zo waardevolle hulphond te kunnen gaan beschikken. Stap 1 was de aanvraag voor een hulphond in gang zetten. Dat kon reeds bij 2/3e van het streefbedrag. Stap 2 was het realiseren, dat is mogelijk bij het streefbedrag wat mede door onze verdubbelactie per heden is gehaald. Stap 3 is het werkelijk terugverkrijgen van de vrijheid voor Jenice, met gebruik van de hulphond. Daarvoor zullen ongetwijfeld nog kosten zijn en wij zullen dan ook donaties die nu nog bij ons binnenkomen specifiek voor deze actie, beschikbaar stellen voor dit doel aan Jenice (echter niet meer verdubbelen, de verdubbeling was bedoeld voor het halen van het streefbedrag).

Kortom, donaties die nog binnenkomen tot en met aanstaande maandag 2 oktober 2023 zullen we nog beschikbaar stellen voor Jenice.

Een ieder bedankt, namens een dankbaar bestuur !

29-9-2023, omstreeks 14:00 uur

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *