Internationaal voor Joviaal

Jaja, we gaan weer. Door Frankrijk, België en Nederland. In de ochtend van donderdag 23 augustus vertrekken we vanuit Calais, om via Brugge en Brielle naar Gameren te skeeleren. Zo’n 350 kilometer skeeleren, in drie dagen. Zaterdag 25 augustus hopen we aan te komen op het evenement van het 100 jarig bestaan van ijsclub Joviaal, op de ijsbaan in Gameren. Kom gerust, het is een leuk evenement !

IJsclub Joviaal uit Gameren bestaat dit jaar 100 jaar en dat vieren ze 25 augustus op de ijsbaan in Gameren. Schaatsen en skeeleren past leuk bij elkaar en wij besloten om er een tocht aan te hangen. Van Calais naar Gameren, 350 kilometer skeeleren in 3 dagen. Aankomst zaterdag 25 augustus omstreeks 16:00 uur tijdens het Joviaal jubileum evenement op de ijsbaan in Gameren. Aldaar zijn we de laatste uren van de tocht LIVE te volgen op een GROOT SCHERM.

Dit jaar heeft zich jammer genoeg nog niemand gemeld voor een goed doel. We rijden deze keer voor onze NAAMSBEKENDHEID. Zodat we volgend jaar wel weer een goed doel hebben om voor te rijden.

22 augustus omstreeks 17.00 uur vertrekken we met de auto richting Calais. 8 skeeleraars, 2 fietsers, 2 verzorgers. 23 augustus skeeleren we van Calais naar Brugge, 24 augustus van Brugge naar Brielle en 25 augustus van Brielle naar Gameren.

KOMT ALLEN KIJKEN 25 AUGUSTUS bij IJSCLUB JOVIAAL in GAMEREN. BINNENKOMST  OMSTREEKS 16.00 UUR. Hopen we…

We proberen dat u ons enigszins live kunt volgen via facebook, en via onze gopro camera op de fiets via periscope. Voor uitleg over Periscope klik HIER !

De route op PC openen : klik op kaart. De route op PC, tablet of telefoon openen, klik op DAG1DAG2DAG3.

RouteCalaisGamerenInternationaalVoorJoviaal

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van In de Slag van 150.


 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *