JOOP’s KEUKEN skeelertocht 2019.

Het is weer zover, we hebben een doel, een tocht en een groep enthousiaste skeeleraars !

Donderdagochtend 29 augustus vertrekken we vanuit Wardenburg richting Gameren. Klinkt niet zo ver misschien, maar het is Wardenburg (dus NIET Waardenburg), een plaatsje nabij Bremen in Duitsland. Een tocht van ruim 300 kilometer, 3 dagen, 100 kilometer per dag. Zaterdag 31 augustus 2019 omstreeks 16:00 uur hopen we te arriveren bij JOOP naast de brandweerkazerne in Gameren, alwaar JOOP die middag allerlei activiteiten organiseert en u ons via een groot scherm vanaf 14:00 uur LIVE kunt volgen. Dus KOMT ALLEN KIJKEN EN GENIETEN !

JOOP staat voor Jongeren en Ouderen Ontmoetings Plaats. De keuken in het gebouw van JOOP heeft een flinke opknapbeurt nodig. Met onze tocht helpen we het opknappen van deze keuken mogelijk te maken.

Zie eventueel ook : In de slag van 150 skeelert voor JOOP

Schroom niet om alvast een donatie te doen, geef (een) HOOP voor JOOP…

We hebben nog geen pakkende korte naam voor de tocht kunnen bedenken, dus als je een betere bedenkt dan de titel van dit bericht, mail die dan a.u.b. even naar info@indeslagvan150.nl.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Klik op Dag1, Dag2 of Dag3 voor de globale route zoals we die aan het voorbereiden zijn.

De gemiddelde skeelersnelheid ligt ongeveer op 20-22 kilometer per uur, pieksnelheid op 28 kilometer per uur. Bij regen en/of slecht asfalt kan de werkelijke afstand die in een uur wordt afgelegd zomaar slechts 13-15 kilometer zijn. De afstand per dag kan groter zijn dan de routeplanner aangeeft bijvoorbeeld omdat wat omgereden moet worden vanwege slecht asfalt. Aan alle deelnemers : houdt hier rekening mee.

Wij zorgen voor vervoer, op woensdagavond 28 augustus richting Wardenburg, voor de hotels, EHBO, voorrij-fietsers, volgwagen en eten/drinken onderweg. Alle reis, verblijfs- en verteerkosten zijn voor eigen rekening. De totale kosten die wij maken delen we door het aantal deelnemers. Globaal schatten we die in op 350-400 euro per deelnemer.

Deelname aan de tocht is geheel voor eigen risico. Stichting in de Slag van 150 kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden.

Het bestuur van Stichting In de slag van 150.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op JOOP’s KEUKEN skeelertocht 2019.

  1. Jan de Geus schreef:

    Geweldige actie! heb het inmiddels op Skeelertoerrijders geplaatst.
    https://www.facebook.com/groups/1429067107407085/
    Heel veel Succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *