Sponsor een skeeleraar

Tocht : van Trier naar Hier – 22 tm. 25 juni 2022

Leuk als je deze tocht wil sponsoren. Per geskeelerde kilometer bijvoorbeeld. Vul daarvoor onderstaande formulier in, dan zullen wij je na de tocht een mailtje sturen met de uitslagen en een betaallink.

Geplaatst in Geen categorie | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Top tocht gehad, mooi bedrag voor Hospice

“van Thuis naar Huis”, zo’n 320 km. geskeelerd door een heuvelachtig deel van ons mooie Holland. Het was weer een prachtige tocht, met veel hoogtepunten. Soms zwaar asfalt, maar ook hele stukken mooi asfalt. Omhoog skeeleren was best zwaar, maar daarna de beloning en het lekker naar beneden rollen was top. Achter remmende (voor)fietsers. Het viel niet altijd mee maar het is gelukt. Zie ook de (dag)verslagen op onze facebookpagina.

Met behulp van onze sponsoren en (particuliere) donaties kunnen we het prachtige bedrag van 2.750 euro beschikbaar stellen voor de Hospice. De tocht was tevens een mooie voorbereiding voor de tocht van 2022, medio juni willen we wederom voor de, hopelijk dan in aanbouw zijnde, Hospice een tocht gaan rijden en aldaar op de bouwplaats onze intocht organiseren.

Onze tocht kreeg ook aandacht in de lokale media, een opsteker voor In de Slag van 150 en voor het Hospice. Zie ook onderstaande foto’s.

route dag 1 van Gameren naar Garderen
route dag 2 van Garderen naar Dieren
route dag 3 van Dieren naar Gameren
dag1 is paars, dag2 is blauw, dag3 is rood
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Route van Thuis naar Huis

Te downloaden google map routes van Thuis naar Huis.

Van Thuis naar Huis is mede mogelijk gemaakt door:

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Tocht 2021: van Thuis naar Huis…

Zie ook het artikel in Bommelerwaardgids :

https://www.bommelerwaardgids.nl/nieuws/algemeen/skeelertocht-van-thuis-naar-huis-voor-het-goede-doel/

Skeelertocht “Van Thuis naar Huis”, 3 dagen 100 kilometer skeeleren per dag voor het goede doel, stichting “In de Slag van 150” gaat er voor.

Vanwege corona konden we vorig jaar geen tocht organiseren. Dit jaar houden we wel een tocht, echter zonder onze feestelijke binnenkomst. Het organiseren daarvan moest ver van tevoren geregeld worden en er waren nog teveel onzekerheden vanwege corona..

We rijden dit jaar voor de nieuw te bouwen Hospice in Zaltbommel en sponsoren zijn hartelijk welkom. Volgend jaar omstreeks juni gaan we dan nogmaals een tocht voor de Hospice rijden en dan hopen we de binnenkomst te kunnen organiseren bij de dan in aanbouw zijnde Hospice.

De skeeleraars dit jaar zijn Boudewijn van der Wal, Peter van de Werken, Wim van Wijnen, Johan Ebbers, Henk Hofmans, Bertine van Brakel en Gerard Dekkers. De (voor-)fietsers zijn Nico van Wijnen en Bram van Tuijl en de verzorgers zijn Jaap Oost en Pieternel van Wijnen.

We zijn dus met 7 skeeleraars, 2 fietsers en 2 verzorgers. 3 dagen sportief bezig, rollend voor het goede doel. We vertrekken donderdag 2 september omstreeks 09:00 uur. Dit keer vanuit Thuis, dat leek ons het verstandigste vanwege corona. De eerste dag rijden we 100 kilometer richting Garderen, de tweede dag een rit van 100 kilometer door de Veluwe richting Dieren en de derde dag 100 kilometer vanuit Dieren richting Huis.

Reeds in 2014 reden we onze eerste tocht voor de nieuw te bouwen Hospice in Zaltbommel. We haalden toen een mooi bedrag op en reserveerden dat voor de Hospice. Echter vanwege vertragingen van de Hospice hebben we tussentijds tochten voor andere doelen gereden, zie eventueel de website www.indeslagvan150.com. Maar nu gaat de Hospice er waarschijnlijk op korte termijn echt komen, de verwachting is dat binnenkort met de bouw gestart kan worden. Voor ons een goede reden om wederom voor de Hospice te gaan rijden. Dit jaar en komend jaar.

We trainden dit jaar binnen de mogelijkheden van de corona regels. Sinds enkele maanden iedere dinsdagavond en vaak ook op donderdag avond een rondje van zo’n 25-30 kilometer. Ook van Thuis naar Huis. Dus vanuit het woonadres van een deelnemer. Meestal bij Wim van Wijnen uit Gameren vandaan.

Draagt u de stichting “In de Slag van 150” een warm hart toe? Doneren kan op het bankrekeningnummer: NL24 RABO 0179 179 284

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Seizoen 2021 van start – nog even geduld

Na een bijzonder (corona) jaar zonder publieksactiviteiten hopen we op een actiever seizoen in 2021. Op dit moment zijn er nog te veel onduidelijkheden om onze strategie voor 2021 vast te stellen. Nog even geduld dus…

Wel zijn er positieve ontwikkelingen bij één van onze goede doelen waar we geld voor inzamelen. Zoals het er nu naar uitziet wordt nog dit jaar een bouwvergunning aangevraagd voor de Hospice in Zaltbommel. Het zou fantastisch zijn als die snel zal worden verleend en met de bouw kan worden begonnen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Seizoen 2020: voorzichtig weer begonnen – geen grote tocht.

Vanwege corona hebben we een hele tijd niet in groepsverband geskeelerd. Maar inmiddels zijn we weer begonnen met het skeelerrondje op dinsdag avond. Heerlijk! We proberen zo goed mogelijk op afstand van elkaar te skeeleren en ook vóór en ná het rondje zitten we uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Het bestuur heeft besloten om geen grote tocht te rijden in 2020. We stellen dit jaarlijkse evenement een jaar uit en hopen in 2021 weer met een groep voor het goede doel een mooie tocht te mogen gaan maken.

Namens het bestuur,

In de Slag van 150.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Volg ons live 31 augustus 2019

Zaterdag 31 augustus 2019 vanaf ongeveer 14:00 uur zijn we na 300 kilometer skeeleren LIVE te volgen op een groot scherm gezellig bij JOOP in Gameren.

LIVE volgen via uw PC, telefoon of tablet kan ook, klik hier voor aanvullende informatie daaromtrent.

JOOP staat voor Jongeren en Ouderen OntmoetingsPlaats, een initiatief van de dorpsraad van Gameren. JOOP zit naast de brandweerkazerne (naast Gambora) in Gameren. Zaterdag 31 augustus omstreeks 16:00 uur hopen wij daar te finishen, iedereen is van harte welkom om dat samen met ons mee te maken ! Er zijn allerlei activiteiten en er zal een veiling zijn. De opbrengst van dit evenement is bedoeld voor een nieuwe keuken voor JOOP.

KOMT ALLEN KIJKEN, Zaterdag 31 augustus, 14:00-16:00, evenement JOOP nabij de brandweerkazerne in Gameren !

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van In de Slag van 150.

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Route JOOP’s keuken skeelertocht bekend

De route van de drie daagse SKEELERtocht vanuit omgeving Wardenburg (Duitsland, nabij Bremen) zijn bekend :

De routes (van rechts naar links is dag1, dag2, dag3) :

route_overzicht_alle_3_de_dagen

Dag 1, donderdag 29 augustus 2019, Dag 2 : vrijdag 30 augustus 2019, Dag 3 : zaterdag 31 augustus 2019 :

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

JOOP’s KEUKEN skeelertocht 2019.

Het is weer zover, we hebben een doel, een tocht en een groep enthousiaste skeeleraars !

Donderdagochtend 29 augustus vertrekken we vanuit Wardenburg richting Gameren. Klinkt niet zo ver misschien, maar het is Wardenburg (dus NIET Waardenburg), een plaatsje nabij Bremen in Duitsland. Een tocht van ruim 300 kilometer, 3 dagen, 100 kilometer per dag. Zaterdag 31 augustus 2019 omstreeks 16:00 uur hopen we te arriveren bij JOOP naast de brandweerkazerne in Gameren, alwaar JOOP die middag allerlei activiteiten organiseert en u ons via een groot scherm vanaf 14:00 uur LIVE kunt volgen. Dus KOMT ALLEN KIJKEN EN GENIETEN !

JOOP staat voor Jongeren en Ouderen Ontmoetings Plaats. De keuken in het gebouw van JOOP heeft een flinke opknapbeurt nodig. Met onze tocht helpen we het opknappen van deze keuken mogelijk te maken.

Zie eventueel ook : In de slag van 150 skeelert voor JOOP

Schroom niet om alvast een donatie te doen, geef (een) HOOP voor JOOP…

We hebben nog geen pakkende korte naam voor de tocht kunnen bedenken, dus als je een betere bedenkt dan de titel van dit bericht, mail die dan a.u.b. even naar info@indeslagvan150.nl.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Klik op Dag1, Dag2 of Dag3 voor de globale route zoals we die aan het voorbereiden zijn.

De gemiddelde skeelersnelheid ligt ongeveer op 20-22 kilometer per uur, pieksnelheid op 28 kilometer per uur. Bij regen en/of slecht asfalt kan de werkelijke afstand die in een uur wordt afgelegd zomaar slechts 13-15 kilometer zijn. De afstand per dag kan groter zijn dan de routeplanner aangeeft bijvoorbeeld omdat wat omgereden moet worden vanwege slecht asfalt. Aan alle deelnemers : houdt hier rekening mee.

Wij zorgen voor vervoer, op woensdagavond 28 augustus richting Wardenburg, voor de hotels, EHBO, voorrij-fietsers, volgwagen en eten/drinken onderweg. Alle reis, verblijfs- en verteerkosten zijn voor eigen rekening. De totale kosten die wij maken delen we door het aantal deelnemers. Globaal schatten we die in op 350-400 euro per deelnemer.

Deelname aan de tocht is geheel voor eigen risico. Stichting in de Slag van 150 kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden.

Het bestuur van Stichting In de slag van 150.

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie | 2 reacties

Start seizoen 2019

Nieuw seizoen, nieuwe skeelerkleding, nieuwe sponsorcontracten, nieuwe tocht, nieuw binnenkomst evenement, nieuw doel.

Voor het seizoen 2019 gaan we nieuwe skeelerpakken kopen. We zijn lekker in gesprek met onze huidige sponsoren en met nieuwe sponsoren. En we zijn een de tocht voor 2019 aan het plannen : ideeën zijn van harte welkom. Wel hebben we al de aankomst dag gepland tijdens een GEWELDIG evenement in GAMEREN : op zaterdagmiddag 31 augustus 2019 bij JOOP in Gameren. Wij hopen JOOP te helpen door met onze tocht, en daarmee een hefboomwerking voor inkomsten, te zorgen voor vernieuwing van de keuken.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen