Zeeland-Wittenberg tocht

Zaterdag 20 mei 2017 organiseren we een schitterende skeelertocht van ruim 100 kilometer van Oosterland (Zeeland) naar zorgcentrum de Wittenberg in Haaften. En dat allemaal voor het goede doel : een fietslabyrint voor het zorgcentrum !

Klik hier voor het Wittenbergtocht Reglement.

Kun jij 100 kilometer skeeleren, met een snelheid van ongeveer 22 kilometer per uur, ga gezellig met ons mee ! Wij verzorgen vervoer, EHBO, volgauto en route.

– – – SCHRIJF JEZELF HIER IN – – –

DSC00708

We vertrekken omstreeks 06.00 (LET OP, IS GEWIJZIGD NAAR 06.00 UUR !) uur vanuit de Wittenberg in Haaften, rijden met auto of bus en skeeleraars naar Oosterland, alwaar we na een kopje koffie de skeelers onderbinden en omstreeks 08.00 (LET OP , IS GEWIJZIGD NAAR 08.00 UUR !) uur vertrekken. Halverwege zorgen we voor een lekkere lunch, gesponsord door onze Regenboog Rozen sponsor en omstreeks 15.30 uur hopen we te arriveren in de Wittenberg in Haaften, alwaar wij ontvangen worden door een enthousiaste menigte. Familie, vrienden of kennissen kunnen ons vanaf ongeveer 14.00 uur via LIVE STREAM volgen op een groot scherm in de ontvangsthal in de Wittenberg. En dat wordt een leuk feestje !

We hanteren GEEN inschrijfgeld. Maar een donatie voor het goede doel wordt wel gewaardeerd. En last but not least, je donatie wordt door de sponsoren van onze stichting VERDRIEVOUDIGD !

Namens het Bestuur van In de Slag van 150, hartelijk dank.