Tocht 2021: van Thuis naar Huis…

Zie ook het artikel in Bommelerwaardgids :

https://www.bommelerwaardgids.nl/nieuws/algemeen/skeelertocht-van-thuis-naar-huis-voor-het-goede-doel/

Skeelertocht “Van Thuis naar Huis”, 3 dagen 100 kilometer skeeleren per dag voor het goede doel, stichting “In de Slag van 150” gaat er voor.

Vanwege corona konden we vorig jaar geen tocht organiseren. Dit jaar houden we wel een tocht, echter zonder onze feestelijke binnenkomst. Het organiseren daarvan moest ver van tevoren geregeld worden en er waren nog teveel onzekerheden vanwege corona..

We rijden dit jaar voor de nieuw te bouwen Hospice in Zaltbommel en sponsoren zijn hartelijk welkom. Volgend jaar omstreeks juni gaan we dan nogmaals een tocht voor de Hospice rijden en dan hopen we de binnenkomst te kunnen organiseren bij de dan in aanbouw zijnde Hospice.

De skeeleraars dit jaar zijn Boudewijn van der Wal, Peter van de Werken, Wim van Wijnen, Johan Ebbers, Henk Hofmans, Bertine van Brakel en Gerard Dekkers. De (voor-)fietsers zijn Nico van Wijnen en Bram van Tuijl en de verzorgers zijn Jaap Oost en Pieternel van Wijnen.

We zijn dus met 7 skeeleraars, 2 fietsers en 2 verzorgers. 3 dagen sportief bezig, rollend voor het goede doel. We vertrekken donderdag 2 september omstreeks 09:00 uur. Dit keer vanuit Thuis, dat leek ons het verstandigste vanwege corona. De eerste dag rijden we 100 kilometer richting Garderen, de tweede dag een rit van 100 kilometer door de Veluwe richting Dieren en de derde dag 100 kilometer vanuit Dieren richting Huis.

Reeds in 2014 reden we onze eerste tocht voor de nieuw te bouwen Hospice in Zaltbommel. We haalden toen een mooi bedrag op en reserveerden dat voor de Hospice. Echter vanwege vertragingen van de Hospice hebben we tussentijds tochten voor andere doelen gereden, zie eventueel de website www.indeslagvan150.com. Maar nu gaat de Hospice er waarschijnlijk op korte termijn echt komen, de verwachting is dat binnenkort met de bouw gestart kan worden. Voor ons een goede reden om wederom voor de Hospice te gaan rijden. Dit jaar en komend jaar.

We trainden dit jaar binnen de mogelijkheden van de corona regels. Sinds enkele maanden iedere dinsdagavond en vaak ook op donderdag avond een rondje van zo’n 25-30 kilometer. Ook van Thuis naar Huis. Dus vanuit het woonadres van een deelnemer. Meestal bij Wim van Wijnen uit Gameren vandaan.

Draagt u de stichting “In de Slag van 150” een warm hart toe? Doneren kan op het bankrekeningnummer: NL24 RABO 0179 179 284

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *