Kerstgroet

Geachte Sponsor,

Door middel van deze brief willen we u bedanken voor de sponsoring aan onze stichting “In de Slag van 150”. Vanuit onze stichting zijn we de laatste week van augustus op pad gegaan richting Parijs. Om vervolgens op de skeelers terug te keren. Na veel trainen viel de  tocht ons alsnog tegen, het was veel zwaarder dan gedacht.  We wisten niet dat we op gelijmd grind moesten skeeleren!  Dus u heeft ons goed laten werken. Gelukkig zijn we allemaal na 585 kilometer aangekomen in Nieuwaal.

Ook na de tocht is nog veel geld binnen gekomen, daarom willen we jullie nu op de hoogte brengen van onze financiën.  We hebben  €20.883,63 binnengehaald. De totale kosten van de stichting tot op heden waren €443,02,-. En op de dag van binnenkomst hebben we €7500,- toegezegd aan het Hospice “de Samaritaan”. We zijn dankbaar voor de inkomsten die we binnen hebben gekregen, deze zijn hoger dan we hadden durven hopen.

Middels uw bijdrage zijn wij als stichting in staat om adequaat te kunnen helpen. We willen, naast de Hospice, een aantal projecten ondersteunen. We willen jullie als sponsors de gelegenheid geven projecten aan te melden. Heeft u een idee waar wij iets mee zouden kunnen, meldt het dan aan bij: info@indeslagvan150.nl . Vervolgens kunnen wij als bestuur hierin gezamenlijk een passende keuze maken.

Het volgende evenement zijn we al aan het voorbereiden, u hoort nog van ons.

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 

Vriendelijke groet,

Het bestuur van “In de Slag van 150”

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 reactie op Kerstgroet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *