Fijne feestdagen!

Beste sponsor,

 

Namens de Stichting ‘In de Slag van 150’ willen wij u op de hoogte brengen van onze activiteiten van het afgelopen jaar. Dankzij uw steun hebben wij de mogelijkheid gekregen om anderen mensen en organisaties te helpen.

Afgelopen zomer waren wij iedere dinsdag avond tussen zeven en negen uur te zien in onze mooie skeelerpakjes. Vaak maken we dan een rondje over de dijken van ongeveer 25 kilometer. Een hele grote tocht is er dit jaar niet geweest. Wel hebben we ons dit jaar voor kleine projecten ingezet, zoals: Villa Pardoes en Skate for MS.

Tijdens de Villa Pardoes dag zijn we vanaf het voetbalveld in Gameren vertrokken naar Kaatsheuvel. Het Villa Pardoes huis staat naast de Efteling. Ernstig zieke kinderen kunnen hier van een vakantieweek genieten. Na afloop hebben de deelnemers van de skeelertocht een eigen bijdrage gedoneerd. Vanuit de stichting is dit bedrag verdubbeld. In totaal 520 euro!

Skate for MS was een hele andere activiteit. Onder aanvoering van de broers Mulder kon je op vrijdag 22 mei een prachtige tocht maken van 25 kilometer door Utrecht. De route werd begeleid door de ervaren organisatie Utrecht Skate Parade. We hebben met totaal 850 mensen vanuit heel Nederland geskeelerd om geld op te halen voor mensen met MS. Een bijzondere ervaring. Als ‘in de Slag van 150’ hebben wij een mooie bijdrage geleverd door daar aanwezig te zijn.

We hebben de stichting opgericht om onze skeelerenergie om te zetten in steun aan mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Eén van onze sponsoren heeft een mooi en sportief project ingebracht. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.

In Andel in het nieuwe binnen en buitenzwembad wordt op zaterdagochtend gezwommen met mensen met een handicap. Voor deze mensen is één lift beschikbaar. Dat wil zeggen dat de begeleiding de mensen zelf moeten tillen van het ene zwembad naar het andere zwembad. Voor de vrijwilligers (begeleiding) en de zwemmers zelf is dit alles behalve prettig. Daarom aan ons de vraag of wij een lift willen sponsoren voor het andere bad. Omdat er mensen uit de gehele omgeving gebruik maken van deze tillift, sluit dit project goed aan bij de kaders van onze stichting. Op 3 oktober 2015 hebben we de lift uitgereikt. In diverse lokale kranten is hier aandacht aan besteed.

Om meerdere mensen te steunen hebben we jullie als sponsor nodig. Door middel van het aandragen van een project of financiële steun. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op uw steun rekenen!

 

Prettige kerstdagen en een hele fijne jaarwisseling!

 

Vriendelijke groet,

Het bestuur van “In de Slag van 150”

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *