Dag 1 PANI tocht

Dag 1 Parijs -Roissy en France , 36,7 km

P1050156compVertrek om 5 uur vanuit Gameren, uitgezwaaid door onze fanatieke aanhang ! De autorit verliep zeer voorspoedig,  om 10:30  was de eiffeltoren in zicht.  Na wat capriolen van Jacobus ( die ook zijn vastgelegd )om ons met zn allen op de foto te krijgen met de eiffeltoren konden we aan de tocht beginnen.  We hebben er zin in! We hebben allemaal een gezonde spanning.

Alle begin is moeilijk….zo ook met de navigatie Parijs uit komen. Het eerste uur verloopt rommelig. De navigatie was nogal eens de weg kwijt,  en wij dus ook !  Wat ons wel opvalt is de spontane reactie van de Parijzenaren, en het vaak toch nette rijgedrag in Parijs. Na de  tussenstop en de hereniging met de volgauto volgden nog 18 km…..helaas, het was gaan regenen.  Gelukkig hebben we het ergste gehad, we laten Parijs achter ons.  We komen weer van alles tegen, slecht asfalt, klinkers, kaseien, nog slechter nat asfalt, klimmen en dan vanzelf ook dalen……

Na aankomst in Roissy werden eerst de douche’s overvallen . Fris en fruitig konden we daarna aan het buffet verschijnen, de tocht wordt geevalueerd en de rit voor morgen besproken.

Morgen hopelijk minder regen,  goed gemutst duikt een ieder zn bed in.

Wordt vervolgd….

IMG-20140825-WA0029

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

4 reacties op Dag 1 PANI tocht

 1. Bernard en Geertie schreef:

  Allemaal heel veel succes gewenst! We kwamen jullie tegen toen jullie in de biesbosh de weg een beetje kwijt waren,( wij ook ) en samen na de boot zijn gegaan.

  Reaktie team : ha, dank je, hier zijn we ook weleens de weg kwijt !

 2. Meta schreef:

  Wow, top team! De kop is eraf, heel veel succes!!!!

 3. ellie meijdam schreef:

  Goede tocht vandaag…hopelijk is het bij jullie droog! top hoor petjes af

 4. Wil Roza schreef:

  Super veel succes jullie allemaal en tot Nieuwaal! veilige rit toegewenst,
  medewerkers Iveco Schouten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *