BINNENKOMST bij Van Keulen

Beste volgers,

Natuurlijk zijn jullie benieuwd naar de details van zaterdag. Een gedeelte van jullie was bij de binnenkomst, dank daarvoor, en hebben het een en ander al vernomen:

Na een heerlijk ontbijt zijn we rond kwart voor acht van start gegaan. Tussentijds, na ongeveer 25 kilometer, zijn we gestopt voor een korte pauze (eten en drinken uit de bus). Na deze stop hebben we veel huizen/kassen gezien die flink waren toegetakeld door de hagel/regen die daar was gevallen. Bertine wilde graag het asfalt van dichtbij bekijken, en hield hier een aantal kleine schaafwondjes aan over.

Het ging voorspoedig waardoor het leek alsof we twee uur te vroeg in Gameren zouden aankomen. Daarom konden wij het ons permitteren om te stoppen voor koffie en gebak. We kwamen terecht bij een theetuin met een echte Brabantse eigenaar. Er kwamen vijf taarten tevoorschijn, koffie en mokjes. We mochten onszelf van al het lekkers voorzien. Gastvrijheid ten top in Aarle-Rixtel!

We waren ongeveer op de helft van de afstand die we af moesten leggen en in de buurt van Veghel (meer dan 30 km voor het einde) wilde we ergens lunchen. Toen we eenmaal in Veghel waren, viel Arno met de fiets zo beroerd, dat hij voor onderzoek met de ambulance mee moest naar het ziekenhuis. Het gevolg; hij is een uur en driekwartier geopereerd omdat hij zijn heup op zes plaatsen had gebroken. Helaas,, we dropen met z’n alle af (teleurgesteld) wij moesten weer verder. Daarna snel wat lekkers gegeten bij een restaurant in Veghel.

Na deze grote pauze hadden we nog 2 uur, ruim voldoende voor de afstand die we nog moesten afleggen. Maar tegenslagen hadden we hier niet bijgerekend; het ging regenen, het werd glad, veel klinkertjes, niet alle wegen waren toegankelijk, we moesten klunen en we reden een keer verkeerd. In den Bosch was de sfeer om te snijden we wilde allemaal zo snel mogelijk naar huis. En wat duurde het lang, het was al half vier :o.

Rond half vijf kwamen we uiteindelijk binnen, en wat werden we fantastisch binnengehaald. Er waren veel fans, families en vrienden.

Hartelijk dank voor jullie mentale en financiële steun !!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *