Rondje TIEL-training

Training zaterdag 14juni – verslag door Anne Marie.
Rondje Tiel
Parijs is nog ver…..maar elke week wordt onze vorm beter! De komende weken werken we trouw ons trainingsschema af. Vandaag staat een duur training op het programma.
We starten in Nieuwaal, rustig Zaltbommel door, de brug over richting Waardenburg gaan we verder. Door de foto’s en artikelen in de kranten worden we steeds vaker ‘herkend’. Het geeft een goed gevoel als je nu al aangemoedigd wordt.
In Neerijnen is ‘samenloop voor hoop’ bezig, een mooi initiatief wat zo druk bezocht wordt dat we er niet doorheen kunnen. We rijden door naar Opijnen om de dijk op te gaan. Genieten van het uitzicht, schitterend Hollands plaatje…..de Waal blijft boeien! De wind is pittig…onder het skeeleren door worden dextro-snoepjes doorgegeven.

dextro_delen

Verder, in elkaars slag. Varik, Ophemert we naderen Tiel zien het pontje naar Wamel liggen. Het wachten op de pont is meteen onze korte pauze.
Het wordt nog spannend om op de pont te komen……naar beneden en dan niet de Waal in rijden maar rechts de pont op. De overige passagiers krijgen meteen tekst en uitleg wat we aan het doen zijn.pont

De pont af en de weg vervolgen, aan deze kant ligt een mooi fietspad, heerlijk rustig rijden, wind in de rug, super ! Voor we het weten zijn we voorbij Dreumel… na_de_pont

Heerewaarden op naar Rossum…. Hurwenen de Bommelse Brug is alweer in zicht. We zijn weer in Zaltbommel rijden richting de dijk naar Gameren, af en toe een vallende bidon, we naderen Nieuwaal.vallende_bidonKoffie bij Antoinette ! De training zit er weer op. Een mooie tocht, 60 km zonder valpartijen. Een mooie dag….een bijzondere dag. In de slag van 150 !

koffie_1 koffie_2

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 reacties op Rondje TIEL-training

  1. jennerike schreef:

    Mooi verslag Anne Marie !

  2. Mooi verslag Anne Marie !

  3. Gijsje schreef:

    Leuk om te lezen en goed geïllustreerd met de foto’s,krijg zo wel heimwee naar jullie landschap!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *