TienenTocht voor De Gasthof

Stichting “In de Slag van 150” bestaat dit jaar 10 jaar en daarom organiseren wij de “TienenTocht”. Een tocht van 4 dagen ongeveer 10×10=100km per dag, totaal ruim 400 kilometer. We starten woensdagochtend 3 juli vanuit Tienen (België). We skeeleren onder andere via Tiengemeten en Tienhoven. Zaterdag 6 juli omstreeks 16:00 uur hopen we te arriveren op de finishlijn van het NK-skeelermarathon evenement in Poederoijen (Karel van Gelreweg).

Het goede doel voor 2024 waar we onze tocht voor gaan skeeleren is een creatieve ruimte voor Inloophuis De Gasthof in Bruchem. De Gasthof biedt al jaren een warm welkom aan mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, sociaal contact of ondersteuning tijdens moeilijke perioden in hun leven. Het team van De Gasthof wil graag een creatieve ruimte ontwikkelen voor haar gasten. Met deze tocht hopen we daar ons steentje aan bij te mogen dragen.

10 jaar In de Slag van 150: De TienenTocht, skeeleren vanuit Tienen om voor De Gasthof iets te verdienen !

Geeft u ons een duwtje in de rug ? Dat kan door een donatie te doen via de betaallink. U kunt ook onderstaande QR-code scannen, met de camera van uw telefoon. Klikken op onderstaande QR-code werkt ook.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *