Pieternel van Wijnen

Pieternel van WijnenLaat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Pieternel van Wijnen, vrouw van Nico van Wijnen die meegaat als fietser, en woon in Gameren.

Het idee van de stichting is bij ons thuis aan de keukentafel ontstaan. Hierdoor was ik er nauw bij betrokken en ik vond het leuk om daar ook iets in te gaan betekenen. Daardoor is het idee ontstaan om mee te gaan als verzorgster. Tijdens de tocht zal ik zorgen dat de skeeleraars en fietsers niets tekort komen, bijvoorbeeld af en toe een lekker bakske koffie.

Ik vind het erg knap van iedereen dat ze zo’n grote afstand gaan afleggen en ik vind het goed dat er mensen geholpen worden door deze actie. We hopen op een goede tocht! Ik wens iedereen via deze weg nog een keertje heel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *