Nico van Wijnen

Nico van WijnenMijn naam is Nico van Wijnen en ik ben al langere tijd betrokken bij het skeelergroepje als fietser.

Toen het idee kwam om van Parijs naar Nieuwaal te skeeleren heb ik niet hoeven te twijfelen. De reden is dat ik het erg fijn vind om in teamverband te sporten, maar me ook graag wil inzetten om anderen te helpen. Zo kan ik het aangename met het nuttige verenigen.

Als fietsers hebben we een ondersteunende rol, maar de skeeleraars moeten het uiteindelijk doen. Ik heb dan ook grote bewondering voor het doorzettingsvermogen, de vele trainingsuren, de valpartijen en de blessures die ze doorstaan hebben.

Als team gaan we ons voor meer dan 100% inzetten om de tocht te volbrengen en we hopen via onze stichting een mooi geldbedrag bij elkaar te krijgen om daadwerkelijk anderen te kunnen helpen.

En nu maar hopen dat we met het hele team de tocht kunnen starten en tot een goed einde kunnen brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *