Kom in actie !

Hallo, leuk dat je er bent!

Misschien wil jij wel voor ons in actie komen, maar weet je niet hoe te beginnen of wil je eerst nog wat meer over ons weten.

Wil je In de Slag van 150 helpen? Dat kan door met een actie geld in te zamelen. Er zijn veel verschillende manieren om ons te steunen en we kunnen je hulp heel goed gebruiken! Misschien heb je zelf al een leuk idee voor een actie en kun je niet wachten om te beginnen? Of wil je eerst inspiratie opdoen?

Ideeën voor een actie zijn bijvoorbeeld:

  • Maak de lekkerste cupcakes en versier deze. Verkoop ze bijvoorbeeld op school of aan de buren en vrienden.
  • Organiseer een evenement, bijvoorbeeld een musical, dansvoorstelling of talentenshow. Verkoop de entreekaartjes. Je kunt dan ook nog met een donatiebox rondgaan.
  • Tover je huis om tot een restaurant (met hulp van je ouder/verzorger) en nodig vrienden of familie uit om te komen eten. Voor het heerlijke menu betalen ze een bedrag.
  • Organiseer een bingo, loterij of veiling. Vraag bijvoorbeeld familie, vrienden of andere contacten of zij nog speciale spullen hebben die ze daarvoor willen geven of maak zelf mooie kaarten of schilderijen.
  • Ga lege flessen inzamelen en lever deze in voor het statiegeld.
  • Doe bijvoorbeeld klusjes voor je ouders of familie. Jij kunt vast heel goed de auto wassen of de bladeren uit de tuin harken.

Overleg met je ouder(s) of verzorgers om te kijken of het kan en mag. Zij kunnen je misschien ook heel goed helpen met het organiseren van je actie.
Hopelijk zijn zij net zo enthousiast als jij!

Het geld wat jij hebt opgehaald kun je door je ouder(s) laten over maken op ons rabobank rekening nummer NL24RABO0179179284. Meer info over doneren :  http://indeslagvan150.com/doneer-nu/.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *