Erik van Wijk

Erik van WijkIk ben Erik van Wijk, 35 jaar, ik woon in Nieuwaal en heb een rozenkwekerij. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een jongetje van twee en een half en een meisje van bijna een.

Het skeeleren  van Parijs naar Nieuwaal lijkt op een uit de hand gelopen hobby ! Vroeger heb ik ooit wel eens amateuristisch geskeelerd daarna jaaaaren niet meer. Zo’n 5 jaar geleden heb ik de skeelers weer uit de kast gehaald en heb een paar keer met Gijs geskeelerd. Maar dat duurde ook niet heel lang. Vorig jaar kwam ik Wim tegen. Hij vertelde dat ze met een groepje op dinsdagavond gingen skeeleren, als ik zin had om mee te gaan ???!!! Dat was het begin van veel trainingsavonden met al snel het plan een skeelertocht van Parijs naar Nieuwaal. We hebben er met de hele ploeg heel wat trainingsuren in gestoken. Dat valt niet altijd makkelijk te combineren met het werk en een gezin! Maar dan ineens heb je een trainingstocht van 100 kilometer meegereden ! En de trainingen op de doordeweekse avonden gaan steeds makkelijker, de gemiddelde snelheid gaat omhoog. En nu sta ik voor het avontuur Parijs-Nieuwaal. Een tocht waarvan ik me best wel eens afvraag waar ik aan begonnen ben. Maar we gaan dit met z’n allen doen, met elkaar er voor 100 % tegen aan, tot 30 augustus in Nieuwaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *