Bertine van Wijnen

Ik ben er onderste boven van !!!

SAM_1083

Een aantal van jullie zullen mij herkennen, Bertine van Wijnen. Negentien jaren jong en wonend in Gameren. Op dit moment ben ik bezig met een studie wiskunde docent, voor berekeningen ben ik altijd te strikken.

Mijn skeeler carrière mocht pas gaan beginnen nadat ik mijn zwemdiploma had gehaald, dat was de regel. Daarna ben ik meteen gaan trainen en wilde ik ook wedstrijden gaan rijden. De eerste wedstrijd, hartstikke jong, stond ik te huilen aan de streep omdat het allemaal vreemde kindjes waren. Nadat ik had beloofd dat dat niet meer voor zou komen mocht ik een jaar later weer een wedstrijdje gaan proberen. Vanaf toen is het nooit meer gestopt. Ik heb met mijn broer, zus en vader het hele land afgereisd, dat waren ook heel wat kilometers hoor, alleen reden we dat met de auto. We probeerden elkaar altijd uit te dagen, en onder doen voor elkaar dat wil je toch niet!

Nadat we vorige jaar met een skeelergroepje zijn begonnen, zonder doel, rondjes te rijden door de Bommelerwaard, hebben we het skeelerseizoen afgesloten met een gezellig etentje. Op dat moment kwam ook het waanzinnige idee om van Parijs naar Nederland te skeeleren. En van Parijs naar Nederland, kwam er een doel bij, vervolgens werden we een stichting en dan zijn we al bijna op het moment aangekomen dat het zo ver is. Bij mij gaat het al wat kriebelen hoor, want 30 augustus is het zo. Ik zie uit naar het moment dat u/jij mij misschien op staat te wachten!

Stiekem ben ik er helemaal onderste boven van. Zoals je hebt gelezen skeeler ik al een aantal jaar, geweldig is dat. Voor mij is het dan ook geen straf om iedere keer te trainen en kilometers te maken. Wat mij nog meer trekt is het helpen van mensen, want die angst van vroeger is gelukkig helemaal verdwenen. Er zijn nog zoveel mensen die ik helaas veel te weinig tegen kom, die mij en uw hulp nodig hebben. Daar wil ik me via de stichting voor inzetten. Moedig ons aan en steun ons met een gift! Kunnen wij op uw steun rekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *