Baarle Nassau training

Training 21 juni ’14 – verslag door Anne Marie.

Onze training vandaag wordt de route van onze laatste etappe van de PANI-2014 tocht. Baarle Nassau – Nieuwaal…..vandaag Gameren een afstand over 75 km.
We vertrekken met de verzorgingsbus en een auto richting Baarle Nassau.

vertrek_bij_NicoOm half 3 starten we de tocht. Teletubbie-Peter verzorgt een live verslag wat te volgen is via internet.thuisvolgers_konden_meekijken_02EHBO-er Johan en verzorgster Pieternel zijn niet voor niets mee, binnen 500 m kan de eerste pleister geplakt worden. We vonden het best stoer staan bij Joop….. een kapotte knie.kapotte_knie_JoopVia Chaam rijden we richting Gilze. We rijden op een enorme verkeersomleiding….Dat hebben wij weer, moeten ze net op de dag dat wij de route gaan verkennen een vliegshow houden, waar, lees ik later een record aan bezoekers is geweest. Mooi toch vliegtuigen én skeeleraars bekijken.rotonde_rijen_gilzeIn Rijen hadden we ons eerste rustpunt. Inmiddels is de batterij van de telefoon van Teletubbie Peter leeg, geen beeld meer voor onze volgers thuis. Gelukkig hebben we de foto’s nog.rustpauzeWe worden gek van de klinkers die ze in Brabant hebben. Het lijkt wel of het asfalt daar nog niet is uitgevonden. Alles trilt lekker los vandaag ! We gaan verder Rijen uit richting Dongen, Loon op Zand en dan naar Udenhout. Daar ging het een beetje mis…. Wanneer je een hond uitlaat moet je een zakje meenemen om de rommel op te ruimen, maar wat als je met een paard op het fietspad rijdt ? Dat blijft daar gewoon liggen….. Joop maakte daardoor een onfortuinlijke val, kwam op z’n schouder terecht, het zag er niet goed uit. Gelukkig was er snel een ambulance bij ons. Joop mee naar het ziekenhuis. Naar later blijkt is er gelukkig niets gebroken alleen iets met het kapsel. Maar ja, als we alle kapsels van de groep eens goed bekijken, daar kan de eerste beste kapper wel wat mee. Na een uur vertraging vervolgen we onze route. We zitten wel met onze kop bij Joop wat ongelofelijk vervelend voor hem ! Nog steeds komen we her en der klinkers tegen. Maar richting de Drunense duinen is er een prachtig fietspad, genieten…. zelfs door de Drunense duinen rijdt het super.

Bij “de Drie Linden” hebben we onze volgende stop. Koffie met een Brabantse Broeder. Bij ons tweede drankje vinden we dat we wel een extraatje verdiend hebben op deze dag…. bitterballen !!!  Daar rijden we vast fluitend de laatste kilometers op !

Drie_Linden_02We vervolgen onze weg van Drunen, door d’n Elshout, richting Heusdense Brug, d’n aaaaaailaandse dijk en we zitten we weer op ons bekende doordeweekse trainingsrondje bij Nederhemert. Via Kerkwijk komen we om half negen in Gameren aan. Iets later dan gepland maar we weten nu….. die laatste etappe……die gaan we halen !!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *